TRIANGLE

TRAINGLE GRUPA (Triangle Tyre Co. Ltd), je osnovana 2001. godine preuzimanjem Shandong Tyre Factory koja je počela da sa radom još 1976. godine.
Kao jedan od lidera u proizvodnji guma u Kini, u svom asortimanu ima putničke, kombi, 4x4, dijagonalni i radijalni industrijski program guma, kamionske gume i gume za dampere.
Trenutna proizvodnja je dostigla nivo od 22 miliona guma!

Triangle Tyre Co. Ltd., glavno telo Tyre Industry Tech- innovation Strategic Alliance u Kini, uključena je u rad Nacionalnog centra za tehnološki razvoj, Centra za industrijski dizajn, deo je Američkog Centra za tehnološka istraživanja i razvoj, kao i post-doktorsku stanicu za istraživanja.
Treba istaći da je Kineska nacionalna laboratorija za istraživanja u gumarskoj industriji podignuta od strane TRAINGLE Grupe.

Danas je TRIANGLE jedan od 4 najvećih proizvođača u oblasti radijalnih OTR guma, sa uspostavljenim globalnim partnerstvom sa proizvođačima poput Caterpillar, Terex, Doosan, Hyundai, Volvo....

Triangle Tyre Co. Ltd. je sertifikovan proizvođač u više od 60 zemalja i ekonomija. Poseduje najstrože industrijske sertifikate poput: CCC、ECE、DOT、E-SOUND、INMETRO、LATU、GSO、SNI...
Treba napomenuti da je TRINGLE ispunio i prošao testove tehničkih performansi međunarodnog giganta kao što je VOLVO.

U našem asortimanu možete pronaći kompletan asortiman i cene Triangle, saznati od nas TRIANGLE gume iskustva drugih kupaca.