Kako kupiti?

Odabir gume:

Odaberite gumu koristeći filtere u pretraživaču guma. Za informacije i naručivanje nas nazovite ili pošaljite upit mejlom. Ukoliko niste na sajtu pronašli gumu koju ste tražili - slobodno nas kontaktirajte. Zbog širokog asortimana koji se često dopunjuje i menja, na sajtu se ne nalaze sve gume koje možemo ponuditi.

Način plaćanja:

Nakon odabira gume i potvrde da su gume raspoložive, poslaćemo Vam predračun elektronski (mejl, viber, sms) koji možete uplatiti elektronskim putem (e-bankingom) ili uplatnicom u banci/pošti. Nakon evidentiranja uplate, izdajemo nalog za isporuku guma.

Isporuka guma:

Gume najčešće isporučujemo kurirskom službom na adresu koju Vi želite, ili našim vozilom, u zavisnosti od broja komada i Vaše lokacije. Cene isporuke kurirskim službama su veoma povoljne (imamo dugogodišnje ugovore za slanje kamionskih guma sa nekoliko kurirskih službi) i često je ovakva isporuka najjednostavnije i najbrže rešenje. Sa našom prodajnom službom uvek možete usaglasiti isporuku i dogovoriti sve detalje.

Još jednom Vas pozivamo da nas slobodno kontaktirate oko svih upita, pitanja i dodatnih informacija. Možemo Vam dati preporuke oko odabira guma, preneti iskustva drugih prevoznika i zajedno pronaći pravu gumu za Vaš posao!

*Zbog širokog asortimana i velikog broja artikala, moguce su greške u opisu proizvoda, kao i cenama. Molimo Vas da nam se obratite ukoliko primetite neka neslaganja u opisima.

  • Beograd, Srbija
  • 062 404 222
  • gumezakamion@gmail.com

Pošaljite nam upit